Restaurant

Lounge & Koffie

Het terras biedt een ruime mogelijkheid om te relaxen, in een ongedwongen ambiance. Aan de tafels of op een zitzak met uitzicht op het feestaardvarken onder genot van een fris biertje of lekker glas wijn.becues. In de zomer hebben wij ook mogelijkheid voor een BBQ op ons terras. Net alsof je thuis bent. Het terras gaat elk jaar in mei open.

Werkwijze

Momento

Momento is een erkend leerbedrijf. Maatschappelijk verantwoord en een feel good bedrijf. Met plezier naar het werk gaan is belangrijk. Momento wil je thuis laten voelen. Samen groeien en op sociaal vlak verbreden. Momento werkt daarnaast samen met andere bedrijven, kleine en grote ondernemers in Arnhem.

interieur door demunnikdejongsteinhauser architecten
interieur door demunnikdejongsteinhauser architecten

Over

Momento

Jezelf kunnen zijn, dat hoort bij Momento. De doelgroep is daarom iedereen. Momento gaat terug naar de jaren dertig en staat tegelijkertijd middenin het hedendaagse. Haalt het positieve uit de crisis. Benadrukt de talenten van hun medewerkers. Het individu promotend én elkaar versterkend.  Zo zul je de bediening niet in dezelfde kleding zien. Het is diversiteit wat we uitstralen naar de gasten. Wees jezelf. Wees de dirigent van al je gerechten en bepaal zelf het aantal gerechten. Deel de voorgerechten uit Marokko, Italië, Griekenland, enzovoort, met je familie en vrienden.Delen, jezelf zijn, biologisch of niet. Een tap Hertog jan of een echt ‘Ernhems’ gebrouwen bier van ”t goeye goet’. Barbecueën op het terras of beneden aan tafel op schoolse stoelen. Of op de bank die vroeger een springbok was. Het is die nostalgie van een oude kinderstoel van zestig jaar geleden. Gecombineerd met kunstzinnige, eigentijdse lampen aan het plafond. Lekker laagdrempelig voor iedereen.

Logo-momento-final1_150x150tr

Locatie

Oude Oeverstraat 98
6811 JZ Arnhem, Nederland

Openingstijden

Maandag – Zondag: 10.00 – 24:00

Keuken: 11:00 – 22:00

Contact

2018 Momento Arnhem - All Rights Reserved.